Arctic Pulse etsii pohjoissuomalaista musiikkia vietäväksi Pohjois-Ruotsiin ja -Norjaan koronapandemian rauhoittuessa. Jos sinulla ja yhtyeelläsi on tavoitteena päästä esiintymään ulkomaillenyt on loistava mahdollisuus aloittaa kansainvälistyminen lähialueilta. 

Haku on avoin kaikille musiikin tyylilajeille klassisesta populaarimusiikkiin. Kiertueen ajankohta tulee sijoittua siten, että esiintymiset ovat ennen elokuun 2022 loppua.  

Hakemuksessa tulee esittää alustava suunnitelma kiertueesta budjetteineen, aikatauluineen ja tapahtumapaikkoineen tai festivaaleineen. Tukea voi hakea pohjoisen Norjan ja Ruotsin alueella tapahtuvien konserttikiertueiden matka- ja majoituskustannuksiin, esiintymispalkkioihin ja muihin mahdollisiin tuotantokustannuksiin.  

Aiesopimus konserttipaikan tai festivaalin kiinnostuksesta ja osallistumisesta kustannuksiin on eduksi. Hyväksytyt kulut maksetaan toteutuneita kustannuksia vastaan kiertueen jälkeen. Hakijana voi olla joko esiintyjä, bändiorkesteri itse tai ryhmän kiertueesta vastaava tuottaja, manageri tai ohjelmatoimisto. Haku on avoinna 31.3.2022 saakka.  

Arctic Pulse ei vastaa kiertueiden tuotantojärjestelyistä, vaan hakijan tulee itse suunnitella ja tuottaa kiertue. 

Hae kiertuetukea tällä lomakkeella.

Lisätietoja: Hanna Jakku, hanna.jakku@ouka.fi, p. 050 3468 537

Interreg Nord -ohjelman rahoittama Arctic Pulse -hanke kokoaa yhden brändin alle Pohjoiskalotin alueen kulttuuria kärkenään musiikki. Arctic Pulse vie pohjoissuomalaisia artisteja esiintymään Ruotsiin ja Norjaan ja tuo esiintyjiä naapurimaista Pohjois-Suomeen. Samalla kannustetaan artisteja rajat ylittäviin yhteistuotantoihin. Toteutusaika: 1.1.2019–30.9.2022 Budjetti 1,2 milj. €/Oulun osuus 325 000 €.